Meet the team

Het enige dat telt is het overbrengen van de juiste boodschap

Het enige dat telt is de juiste boodschap.

Als techniek, inhoud en creativiteit samenvloeien in vorm en functie ontstaat er iets moois. Zo ook tussen Joris, Mark en Alexander; het kernteam van Submedia. Altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit of iets nieuws blijft film maken ons drijven. Door bij te blijven zijn wij al bijna twintig jaar succesvol met producties op social media (Facebook & YouTube), interactieve producties (Virtual Reality & online), installaties (musea-inrichting) en nieuwe technieken zoals drones, 360 graden, laserprojecties.

Zo heeft Submedia na al deze jaren een breed portfolio aan uiteenlopende mediaproducties opgebouwd voor een breed scala aan klanten.

Het team

Joris Hoefakker

Producent

Mark Handels

Director of photography

Alexander Dohmen

Wizard

Joris Hoefakker

Met zijn frisse aanpak en ervaring zet hij vele producties op. Als oprichter van Submedia en producent van het team gaat hij het liefst met de klant op zoek naar het juiste concept bij de juiste boodschap.

Mark Handels

Mark, de maker onder ons, zorgt voor de vertaling van idee naar verhaal. Met de nodige ervaring in zowel fictie als non-fictie is Mark een bekende naam geworden in het Limburgse filmlandschap en altijd op zoek naar het mooiste plaatje. Liefst buiten in weer en wind, maar ook in de montage staat hij zijn mannetje.

Alexander Dohmen

Alexander is ons werkpaard. Hij maakt veel meters, bouwt volledige sets op in een handomdraai en is een kunstenaar met licht. Hij is niet alleen ontzettend technisch, zijn eigenzinnigheid en tilt onze producties daadwerkelijk naar een hoger niveau.

Meer dan wij alleen
Met wij doen, staan we in onze kracht. Maar onze kracht is vooral de juiste persoon op de juiste plek. Zo werken wij waar nodig met specialisten. Animators, copywriters, voice-overs, presentatoren en acteurs of simpelweg handen op de set; wij vullen onszelf graag aan met betrouwbare vaklui.

Klanten waar wij graag voor werken

Ondertussen…